A díjmentes szállítás feltételei

Az oldalunkon található összes szivattyú esetén (legyen az kerti-, merülő-, búvárszivattyú, vagy egyéb szivattyúkategóriába tartozó termék), díjmentes belföldi és szlovákiai(!) házhozszállítást tudunk biztosítani abban az esetben, ha a termék ill. termékek vételára, vagy a vásárlás összértéke meghaladja az 57 eurót.

A díjmentes házhozszállítás nem vonatokozik a KPE csövekre és KPE idomokra abban az esetben, ha csak és kizárólag KPE termékeket rendelnek tőlünk és ezen termékek összértéke kevesebb, mint 57 euró. Azonban, ha ezt a limitet (57 euró) meghaladja a rendelés nagysága, természetesen a szállítás díjmentessé válik.

Hogyan lehet díjmentes egy szivattyú szállítása?

Mint minden vállalkozásnál, a szivattyubolt.eu webáruház esetén is az elsődleges szempontok között szerepel a profit, pontosabban a megfelelő profitképzés. Ahhoz, hogy egy online vállalkozás profitot termeljen, vásárlókra van szüksége. A vásárlók megszerzésében a világos kommunikáción túl, megfelelő árakra és mindenek felett egyszerűségre van szükség. Manapság talán az egyik legfontosabb dolog az egyszerűség. Ehhez az egyszerűséghez hozzátartozik az online szivattyúboltunk kezelhetősége, a felesleges, csak zavart okozó termékek hanyagolása, és a szállítási költségek kezelésének feltüntetése. A szivattyúk, és a szivattyú kiegészítők szállításakor természetesen nekünk is ki kell fizetnünk a szállítási költséget, amit teljes rugalmassággal átlagosan számoltunk ki az összköltségünket figyelembe véve. Ennek megfelelően integráltuk ezeket a termékeink árába. Ezen felül modern üzletpolitikánknak köszönhetően minimalizáljuk költségeinket, ami azt eredményezi, hogy a szállítási költség egy részét átvállaljuk. Így vásárlóink a lehető legegyszerűbb módon, plusz költség nélkül rendelhetnek szivattyút webáruházunkból.

 

Milyen módon jutnak el a szivattyúbolt.eu termékei a vásárlókhoz?

A megrendelés leadását követően azonnal elkezdjük annak feldolgozását, és a termékek előkészítését a szállításra. A délelőtt folyamán leadott rendeléseket, amennyiben  a termék raktáron van, még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A 12:00 óráig átadott termékeket a futárszolgálat másnap kézbesíti. Tehát előfordulhat, hogy a megrendelt szivattyú, vagy házi vízmű stb. már másnap átvehető. Abban az esetben, ha nincs raktáron a megrendelt termék, arról értesítést küldünk vásárlónknak, és maximum 4 munkanapon belül beszerezzük a kérdéses terméket. Tehát a külső beszállítónál lévő termékeket is 5 munkanapon belül átvehetik ügyfeleink.

Szivattyú webáruházunkról

A szivattyubolt.eu sziattyú webáruház 2021-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, ezzel egy óriási lehetőséget kínálva arra, hogy a kiváló minőségű termékekhez, szivattyúkhoz, vízellátókhoz, és egyéb kiegészítőkhöz gyorsan, és biztonságos fizetési mód mellett, valamint ingyenes kiszállítás biztosításával hozzájuthassanak megrendelőink.

Felgyorsult világunk különleges igények és kihívások elé állított minket, amit nagy örömmel teljesítettünk. Ezzel élhetőbbé és élvezetesebbé téve ügyfeleink számára az online vásárlást. Virtuális szivattyúboltunkat minden modern elvárásnak eleget téve alkottuk meg. Legyen gyors, letisztult, praktikus, és mindenek előtt tartalmazzon előnyöket az ügyfelek számára.

Így nálunk megtalálja, amit keres! Merülőszivattyúk, csőszivattyúk, házi vízművek, tiszta– és szennyezettvíz szivattyúk, víztelenítő- és medence vízforgató szivattyúk egyaránt elérhetőek webáruházunkban. Előny a kialakított kínálatunkban, hogy nem halmoztunk fel felesleges termékeket, melyek szervizháttere bizonytalan, és problémás lehet.

Kerti kutakhoz, csőkutakhoz, árvízmentesítéshez, pincék víztelenítéséhez, medencék vízforgatásához, hordókból való átszivattyúzáshoz is tudunk megoldást nyújtani, mindezt több méretben és különböző teljesítményű szivattyúkkal.

Az egyik legnagyszerűbb és elengedhetetlen dolog, amit ügyfeleink élvezhetnek, az az, hogy garanciális szervizt biztosítunk termékeink mindegyikéhez, aminek a hátterében, egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező bázisunk rendelkezésre áll. Tehát, amiben ránk számíthat az a megbízhatóság, ami a vásárlás létrejötte után is elkíséri. Biztonságérzet. Ez az egy szó ma talán az egyik legnagyobb érték, ami újra privilégiummá válik. Kiváltság olyan helyhez tartozni, ami megadja a biztonságérzetet. Mi ezt tudjuk nyújtani vevőink részére, és ezért biztosítjuk is ezt számukra.

Mindezeken túl az ingyenes kiszállítás biztosítása az, amire nagyon büszkék vagyunk. Webáruházunk megtakarítja a raktár fenntartási költségeket, ezzel képesek vagyunk azt az előnyt elérni és felhasználni, hogy ingyen szállítunk vevőinknek.

szivattyúbolt bejárat és szerviz bejárat

Miért ezek a termékek?

Elpumps, Leo, Pedrollo szivattyúk

Sok webáruház halmoz fel akár több száz terméket árukínálatában. Az óriási választék egy nagyszerű dolog lehet, mert emellett talán könnyebben megtalálja magának a vevő a számára legmegfelelőbb szivattyút. Legyen szó öntözésről, házi vízellátásról, víztelenítésről, vagy bármi más, szivattyú használatát indokló tevékenységről. De ennek vannak árnyoldalai a vásárló és az eladó szemszögéből nézve is. Erről hosszasan lehetne még írni, de nézzük a tényeket. 

Nos, mi megvizsgáltuk azon termékek keresletét a szivattyúk értékesítésének kategóriáin belül, melyek szóba jöhetnek háztartási-, és ipari célokra való alkalmazás szempontjából egyaránt. Arra a megállapításra jutottunk, hogy felesleges számtalan termékmárkát felsorakoztatnunk, mert a vásárlókat csupán néhány márka foglalkoztatja igazán, ami valljuk be, nem véletlen. Az Elpumps, Leo és Pedrollo szivattyúi jól ismertek Magyarországon, ami minőségükön kívül ár-érték arányuknak is köszönhető. Ez volt az egyik ok, amiért ezeket a termékeket választottuk termékkínálatunk kialakításakor. Mindezek mellett, ezek azok a szivattyú márkák, melyekhez kimagaslóan jó szerviz hátteret tudunk biztosítani. Természetesen a jövőben nem zárkózunk el a kínálatbővítéstől sem, amennyiben az szemszögünkből tekintve teljes biztonsággal megoldható, és a kereslet is adott hozzá. Azonban jelenleg a fent említett márkákat tudjuk biztosítani vevőink számára egy több mint 20 éve működő céggel összehangolva, mely a szervizelést biztosítja számunkra.

Szivattyúbolt.eu a szivattyú webáruház, LEO, Elpumps

Miben hiszünk?

Számtalan online vásárlásunk során örömmel tapasztaltuk, hogy egyre növekszik az olyan modern online vállalkozások száma, mint amilyen a szivattyubolt.eu. Hisszük, hogy hosszútávon a korrekt együttműködés, a versenyképes árak, a nemzetközi felépítés, és folyamatos alkalmazkodás az igényekhez mindenképp kifizetődő. Ezért úgy rendezkedtünk be, hogy mindenképp alkalmazkodni tudjunk ezen feladataink teljesítéséhez. Tudjuk, hogy üzletünk modern felépítésének és felfogásának köszönhetően, a változó körülmények ellenére is stabilak tudunk maradni, és mindezt tesszük a folyamatos költséghatékonyság kivitelezése mellett. 

Miben tudunk segíteni?

Nagyszerű érzés amikor a megrendelt termék biztosan megérkezik hozzánk, és azt nyugodtan tudjuk használni. Tudjuk, hogy egy megfelelő forgalmazó áll a háttérben, akinek szívügye a vállalkozása. Ezek vagyunk mi. Igyekszünk folyamatosan az általunk megszabott magas színvonalon kommunikálni ügyfeleinkkel és a megrendelt terméket a legrövidebb időn belül kiszállítani, hogy annak értékeit vásárlóink mihamarabb élvezhessék.

Szivattyúbolt.eu a szivattyú webáruház, LEO, Elpumps
Pedrollo szivattyú kereskedelem

Néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani

Ahhoz, hogy egy interneten megrendelt terméket kézbe vehessünk, használhassuk és élvezzük annak minden rendeltetés szerű funkcióját, rengeteg ember munkája szükséges. Kezdve a nyersanyagok kibányászásával és feldolgozásával, a gyártási folyamaton keresztül egészen a raktározásig, forgalmazásig, értékesítésig és végül a szállításig. Egyrészt szakmaiságból, aminek segítségével mindennek tudatában vagyunk, másrészről pedig azért, mert szeretnénk népesíteni azok táborát, akik igyekeznek helyesen cselekedni, arra szeretnénk buzdítani mindenkit, aki tőlünk vásárol, hogy egy percre álljon meg, vegye kezébe a rendelt terméket és mondjon egy nagy köszönetet a megannyi emberi kéz munkájának, amiknek és akiknek segítségével a termék elérte végső célját.

Köszönjük a vásárlást és a bizalmat!